Kupa e Shqiperise ne basketball per femra

  • Tjetër
  • Kupa e Shqiperise ne basketball
  • 21/01/2023
  • 12.00
  • Pallati sportit "Farije Hoti"
  • Erion Veliaj
  • kryetari bashkise
  • sportdashes dhe te ftuar te tjere
  • Po
  • Po