Aktivitet kulturor per 103 vjetorin e mbajtjes se Kongresit Kombetar te Lushnjes

  • Tjetër
  • 103 vjetori i Kongresit Kombetar te Lushnjes
  • 21/01/2023
  • 09:30
  • Perpara Shtepise Muze te Kongresit te Lushnjes dhe ne Kinoteatrin "Vace Zela"
  • Eriselda Sefa | Taulant Balla | Bujar Cela | Bajram Begaj
  • Kryetar i Bashkise Lushnje | Deputet | Deputet | President i Republikes se Shqiperise
  • Drejtore ne nivel Qarku
  • Po
  • Po