Vizite ne Bashkine e Tiranes te disa nxenesve te shkolles “Dora D”Istria

  • Tjetër
  • Vizite ne Bashkine e Tiranes
  • 19/01/2023
  • 12.00
  • Bashkia e Tiranes
  • Erion Veliaj
  • kryetari bashkise
  • Staf i Bashkise Tirane, nxenes dhe mesues te shkolles
  • Po
  • Po