Në kuadër të mbërritjes së Flotës se re të Autoambulancave në Qendrën Spitalore Universitare Tiranë, do të marrë pjesë edhe Kryeministri i Shqipërisë, ShTZ Edi Rama.

  • Inspektim/kontroll
  • 20/01/2023
  • 10:00
  • TIRANE, QARKU I TIRANES
  • Kryeministri z. Edi Rama
  • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, znj. Ogerta Manastirliu e të tjerë
  • Po
  • Po