Me rastin e përvjetorit të 555-të, të vdekjes së Heroit tonë Kombëtar Skënderbeut, Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z Edi Rama do të marrë pjesë në eventin përkujtimor të organizuar në Qendrën për Hapje dhe Dialog, në Kryeministri.

  • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
  • 16/01/2023
  • 12:00
  • TIRANE, QARKU I TIRANES
  • Kryeministri ShTZ Edi Rama, ministrja e Arsimit znj. Evis Kushi, z. Aurel Plasari
  • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Evis Kushi,, z. Aurel Plasari
  • Po
  • Jo