Festime per ditelindjen e FRESSH, qe mbahet cdo vit me anetaret e ketij forumi dhe perfaqesuesit e larte te Partise Socialiste

  • Tjetër
  • Ditelindje Fressh-it
  • 15/01/2023
  • 12.00
  • Pallati i Koncerteve
  • Erion Veliaj
  • kryetari bashkise
  • Perfaqesues te larte politik te Partise Socialiste
  • Po
  • Jo