Author: Akademia e Shkencave e Republikës së Shqipërisë

Vizita në Akademinë e Shkencave të Republikës së Shqipërisë e anëtarëve të grupit të punës të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK) për përgatitjen e Kuvendit të Studimeve Albanologjike

Me ftesë të Akademisë së Shkencave, në datat 24-25 mars 2013 bën një vizitë në Tiranë akad. Mehmet Kraja, kryetar i ASHAK-ut dhe bashkëkryetar i komitetit organizues të Kuvendit të Studimeve Albanologjike. Të ftuar për një takim...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content