Author: KQZ Kallëzime

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe Udhëzimin Nr. 6, datë 23.03.2021 “Për përdorimin e materialeve propagandistike e edukuese dhe rregullat për afishimin e tyre gjatë fushatës zgjedhore”, Ogerta Manastirliu, kandidate për...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe Udhëzimin Nr. 6, datë 23.03.2021 “Për përdorimin e materialeve propagandistike e edukuese dhe rregullat për afishimin e tyre gjatë fushatës zgjedhore” sikurse tregojnë qartë foto dhe video...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim më Kodin Zgjedhor dhe pa një vendim të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, në të cilin të përcaktohet si vend publik në territorin e bashkisë Tiranë për afishimin nga Partia Socialiste të materialeve propagandistike,...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Ditën e diel, datë 28 mars, nëpërmjet një aktiviteti publik të transmetuar në të gjitha mediat e vendit, me praninë e Kryeministrit Edi Rama, ministrit të Shtetit për Rindërtim, Arben Ahmetaj dhe ministres së Infrastrukturës dhe...

Read More

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË

Në kundërshim më Kodin Zgjedhor dhe pa një vendim të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, në të cilin të përcaktohet si vend publik në territorin e bashkisë Tiranë për afishimin e materialeve propagandistike, para tre javësh pranë...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content