Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku se bashku me ministren e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca do të marrin pjesë ne nje tryezë diskutimi për projektet e zhvillimit Agro-Turistik ne qarkun e Dibres

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 12/05/2023
 • 13:00
 • Burrel
 • Shqipëri
 • Diber
 • Mat
 • Burrel
 • Belinda Balluku | Mirela Kumbaro | Frida Krifca | Agron Malaj
 • Zv.Kryeministre | Ministre e Turizmit dhe Mjedisit | Ministre e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural | Kryetari i bashkise Mat
 • Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku, ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca, Kryetari i bashkise Mat, Agron Malaj, drejtues te sektorit te bujqesise ne qark
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE