Ekspozitë pikture me fëmijët e talentuar të QKF

 • Tjetër
 • Aktivitet artistik
 • 11/05/2023
 • 11:00
 • Sheshi para Pallatit të Kulturës
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • patoS
 • Ska
 • Ska
 • Fëmijët e QKF, nxënësit e shkollave dhe qytetar të ndryshëm
 • Jo
 • Po
 • Manushaqe Lamaj Drejtore e QKF
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm