Takim me mjeket specializante per nenshkrimin e kontratave

 • Tjetër
 • 09/05/2023
 • 11:00
 • MSHMS
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Rektori Universitetit, Mjek Specializante, Staf
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem