Inspektimi i punimeve

 • Inspektim/kontroll
 • 08/05/2023
 • 10:00
 • Njësia Administrative Zharrëz
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • zharrëZ
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • Kryetare e Bashkisë, Stafi i Drejtorisë së Bujqësisë, Ekspertë të Bujqësisë dhe Fermerë dhe Blegtorë të zonës
 • Jo
 • Jo
 • Orges Golloshi, Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm