Në monumentin e dëshmorëve në fshatin çetë, organizohet ceremonia e nderimit kushtuar ditës së dëshmorëve.

 • Tjetër
 • Ceremoni
 • 05/04/2023
 • 11:00
 • Fshati Çetë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Helmas
 • Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Redjan Krali, Deputeti Etjen Xhafaj, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, Kryetarja e Këshillit Bashkiak, Rovena Xeka. Perfaqsues të LANÇ
 • Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Redjan Krali, Deputeti Etjen Xhafaj, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, Kryetarja e Këshillit Bashkiak, Rovena Xeka. Perfaqsues të LANÇ
 • Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Redjan Krali, Deputeti Etjen Xhafaj, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, Kryetarja e Këshillit Bashkiak, Rovena Xeka. Perfaqsues të LANÇ , si dhe drejtues të institucioneve të ndryshme të qytetit
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm