Dy delegacionet shqiptar dhe azerbajxhanas, se bashku me ekipet teknike do te diskutojne mbi fushate bashkepunimit potencial midis dy vendeve

 • Tryezë diskutimi
 • 04/05/2023
 • 11:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Parviz Shahbazov
 • Zv.Kryeministre | Ministri i Energjise i Azerbajxhanit
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe Ministri i Energjise se Azerbaxhanit, Parviz Shahbazov
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE