MACFRUT 2023, është një ekspozitë që përfaqëson të gjithë zinxhirin e furnizimit, me 9 sektorë të përfshirë: Prodhimi dhe Tregtia, Makineritë dhe Bimët, Paketimi, Makineritë Bujqësore, Sistemet e Ujitjes, Erëzat dhe Bimët, Farërat, Biostimulantët, Logjistika dhe Shërbimet, e cila do të mbahet në datat 03 – 05 Maj 2023, në Rimini – Expo Center, Itali.
AIDA ka organizuar pavijonin e Shqipërisë me disa nga kompanitë shqiptare të sektorit të bujqësisë, që shprehën interes për pjesëmarrje.

 • Tjetër
 • Panair Nderkombetar
 • 03/05/2023
 • 09:00
 • Rimini - Expo Center, Itali
 • Shtet tjetër
 • Itali
 • -
 • -
 • Stafi i AIDA
 • Jo
 • Jo
 • Meril Canameri, Specialist | Drejtoria Marketing dhe Kërkim Analizë
 • Sokol Nano, Drejtor Ekzekutiv