Zv.Kryeministrja dhe ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do të inspektojë investimin e kryer nga AKUM në ujësjellësin e Tiranës

 • Inspektim/kontroll
 • 03/05/2023
 • 11:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Erion Veliaj | Klevis Jahaj
 • Zv.Kryeministre | Kryetar i Bashkisë Tiranë | Drejtor i AKUM
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj dhe drejtori i AKUM, Klevis Jahaj
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE