Tryeza Teknike dhe Informuese Rajonale

 • Tryezë diskutimi
 • 03/05/2023
 • 11:00
 • Vlore, Hotel Regina City
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Vlore
 • Vlore
 • Arben Skenderi | Norbert Pijls
 • Drejtori i Pergjithshem | Drejtor i Bashkive te Forta
 • Perfaqesues nga Qarqet Vlore, Fier dhe Gjirokaster
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Peci, Specialist
 • Arben Skenderi, Drejtori i Pergjithshem