Tryeza Teknike dhe Informuese Rajonale

 • Tryezë diskutimi
 • 08/05/2023
 • 11:00
 • Berat, Hotel Colombo
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Arben Skenderi | Norbert Pijls
 • Drejtori i Pergjithshem | Drejtor i Bashkive te Forta
 • Perfaqesues nga Qarqet Elbasan, Berat dhe Korce
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Peci, Specialist
 • Arben Skenderi, Drejtori i Pergjithshem