Tryeza Teknike dhe Informuese Rajonale

 • Tryezë diskutimi
 • 05/05/2023
 • 11:00
 • Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Arben Skenderi | Norbert Pijls
 • Drejtori i Pergjithshem | Drejtor i Bashkive te Forta
 • Perfaqesues nga Qarqet Shkoder, Lezhe dhe Kukes
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Peci, Specialist
 • Arben Skenderi, Drejtori i Pergjithshem