Tryeza Teknike dhe Informuese Rajonale

 • Tryezë diskutimi
 • 04/05/2023
 • 11:00
 • Tirane, Hotel Golden Eagle (Rogner)
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Arben Skenderi | Norbert Pijls
 • Drejtori i Pergjithshem | Drejtor i Bashki te Forta
 • Perfaqesues nga Qarqet Tirane, Durres dhe Diber
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Peci, Specialist
 • Arben Skenderi, Drejtori i Pergjithshem