Takim informues mbi ofrimin e sherbimeve

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 05/05/2023
 • 11:30
 • Kruje
 • Shqipëri
 • Durres
 • Kruje
 • Kruje
 • Milva Ekonomi | Te tjere
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Po
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti