Trajnim online i ofruar nga projekti Irlandez për Sigurinë Ushqimore mbi kontrollin e parazitëve (nëpërmjet platformës Zoom)

 • Tjetër
 • Trajnim
 • 04/05/2023
 • 14:00
 • Online
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Znj. Michelle Riblet
 • Eksperte e Sigurisë ushqimore
 • Inspektorë të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit
 • Jo
 • Jo
 • Jona Halili Specialist, Sektori i Informimit Publik dhe Koordinimit Ndërinstitucional
 • Znj. Jeta Deda, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit