Seminar për ngritjen e kapaciteteve në Vlorë – Projekti Resilienza Marginale
Temat: Prezantimi i projektit, metodologjia e procesit pjesëmarrës, Qasja Leader.
Moderaton dhe koordinon aktivitetin: Biznes Albania
Pjesëmarrës: punonjës të Bashkive dhe të Këshillit të Qarkut Vlorë, OJF-të, aktorë të tjerë.

Subjektet e përfshira në organizim: Biznes Albania, Keshilli i Qarkut Vlorë, Reggione Puglia – ASET, GAL Meridaunia, Bashkia Vlorë dhe Bashkia Himarë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/04/2023
 • 10:00
 • Pallati i Kulturës Labëria, Salla e mbledhjeve, Kati II
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Vlore
 • Vlore
 • Danielle Borrelli | Ervis Mocka | Claudio Polignano | Massimo Lupis | Ergys Gezka
 • Drejtor GAL Meridaunia | Kryetar Keshilli i Qarkut Vlore | Perfaqesues i Regione puglia ne shqiperi | Aset - Regione Puglia | Biznes Albania
 • Pjesemarresit sipas listes se percaktuar me siper dhe vetem prej stakeholderave qe do te ftohen.
 • Jo
 • Jo
 • Ilda Lamaj, specialiste
 • Klaud Gjipali, Sekretar i Pergjithshem