Takimi i pare i Komitetit Sektorial te Mikepritjes dhe Turizmit

 • Tryezë diskutimi
 • 04/05/2023
 • 11.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Diana Xhelili
 • Drejtor Drejtorie PKP
 • Albin Gega, Flutura Vaqarri, Elton Orozi
 • Jo
 • Jo
 • Diana Xhelili, Drejtor Drejtorie
 • Ejvis Gishti, Drejtor i Pergjithshem i AKAFPK