Takim lidhur me marrjen e masave përgatitore për administrimin e Emergjencave Civile Verore

 • Tryezë diskutimi
 • 03/05/2023
 • 11:00
 • Ne Prefekturën e Qarkut Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Nertil Jole
 • Prefekt i Qarkut Korçë
 • Përgjegjësat e sektorëve te Emergjencave Civile të Bashkive të Qarkut dhe AdZM
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm