Montazh muziko-letrar per Deshmoret e Atdheut dhe inagurimi i Muzeut te Deshmoreve te LANÇ, Konispol

 • Inagurim
 • 05/05/2023
 • 10:00
 • Konispol
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Konispol
 • Konispol
 • Shuaip Beqiri | Neriman Gjivogli
 • Kryetar i Bashkise | Kryetare e Komitetit te Veteraneve te Rrethit, Sarande
 • Komiteti i Veteraneve, Familjet e Deshmoreve , Pasardhes te Deshmoreve, etj.
 • Po
 • Po
 • Keida Selmani
 • Keida Selmani/ Zv Kryetar