Zv.Kryeministrja dhe ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do të inspektojë punimet në rrugën Elbasan – Qafë Thanë

 • Inspektim/kontroll
 • 29/04/2023
 • 13:00
 • Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Belinda Balluku | Evis Berberi
 • Zv.Kryeministre | Drejtor i ARRSH
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe drejtori i ARRSH, Evis Berberi
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE