Dhenie Tituj Nderi , per 5 (pese) Doktorr Kavajas te cilet kan dhene kontribut nder vite ne komunitet

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 01/05/2023
 • 11:00
 • Bashkia Kavaje
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali / Kryetar , Rovena Xeka / Kryetare Keshilli Bashkiak, Guxim Kola / Zv. Kryetar
 • Redjan Krali / Kryetar , Rovena Xeka / Kryetare Keshilli Bashkiak, Guxim Kola / Zv. Kryetar
 • Redjan Krali / Kryetar , Rovena Xeka / Kryetare Keshilli Bashkiak, Guxim Kola / Zv. Kryetar( Si dhe familjaret e personave qe do marrin Tituj Nderi)
 • Jo
 • Jo
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm