Takimi do të zhvillohet në kuadër të një marrëdhënie bashkëpunimi që do të krijohet me Qendrën për Rehabilitimin e Përdoruesve të Drogës në Portugali, Shërbimi e Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve dhe Qendrën e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve, me qëllim ndarjen e eksperiencave në menaxhimin e rasteve të personave përdorues të lëndëve narkotike.

 • Tryezë diskutimi
 • 05/05/2023
 • 11:00
 • Ambientet e Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm në Sistemin e Burgjeve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj; Klaudia Hasanllari
 • Drejtor i institucionit
 • Znj. Klaudia Hasanllari, Znj. Anda Hysi pergjegjes i komanduar, perfaqesues nga SHKBB, perfaqesues nga Qendra per Rehabilitimin e Perdoruesve te Drograve ne Portugali
 • Jo
 • Jo
 • Bora Krasniqi, specialiste
 • Klaudia Hasanllari, Drejtori i Institucionit