Takime informuese mbi ofrimin e sherbimeve

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/04/2023
 • 10:00
 • Katund i ri ,/Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Katund i ri/Durres
 • Milva Ekonomi
 • Ministër i Shtetit për Standardet e Shërbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Këshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti