Forumi i biznesit “Shqipëri-Gjermani” sjell në vendin tonë delegacionin me përfaqësues të bizneseve të reja gjermane “The Young Entrepreneurs” me qëllim njohjen e potencialit dhe mundësitë konkrete për investime të huaja në Shqipëri. Ky forum gjithashtu do ketë në fokus zhvillimin e takimeve B2B me kompani gjermane me synim krijimin e mundësive të partneritetit për kompanitë shqiptare që i përkasin kryesisht sektorëve të energjisë, ndërtimit, IT, pije dhe ushqim.

 • Tjetër
 • Forum biznesi
 • 28/04/2023
 • 09:00
 • Maritim Hotel Plaza Tirana, Salla Mbretëresha Geraldinë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Z. Edi Rama | Znj. Delina Ibrahimaj | Z. Endrit Yzeiraj | Z. Besart Kadia | Z. Peter Zingraf
 • Kryeministër i Shqipërisë | Ministre e Financave dhe Ekonomisë | Zv/ministër i Financave dhe Ekonomisë | Zv/ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme | Ambasador i Gjermanisë
 • Kryeministri i Shqipërisë | Ministria e Financave dhe Ekonomisë | Zv/ministri i Financave dhe Ekonomisë | Zv/ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme | Ambasadori i Gjermanisë | Z. Sokol Nano, Drejtor Ekzekutiv i AIDA | Z. Nikolin Jaka, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë | Përfaqësues të delegacionit gjerman The Young Entrepreneurs | Stafi i AIDA | Përfaqësues të bizneseve shqiptare
 • Jo
 • Jo
 • Meril Canameri, Specialist | Drejtoria Marketing dhe Kërkim Analizë
 • Sokol Nano, Drejtor Ekzekutiv