Panairi i programit kombetar “Art ,zeje dhe sport” ne Shiroke, Shkoder

 • Tjetër
 • Panair
 • 28/04/2023
 • 10.30
 • Shiroke,Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Znj. Evis Kushi
 • Ministër i Arsimit dhe Sporttit
 • Znj. Evis Kushi, Znj. Aurora Balliu, Drejtori i ZVAP Shkoder
 • Jo
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari - Pergjegjes Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola, Sekretar i Përgjithshëm i MAS