Pallatin e Kulturës Mustafa Krantja organizohet edicioni i 19 i festivalit të këngës për fëmijë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/04/2023
 • 18:00
 • Pallatin e Kulturës Mustafa Krantja
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Nuk ka
 • Nuk ka
 • Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Redjan Krali, Prefekti i Tiranës Afrim Qendro, si dhe drejtues të institucioneve të ndryshme.
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm