Sherbimi i Hemodinamikes dhe rritja e pagave te mjekeve ne Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi”

 • Tjetër
 • 25/04/2023
 • 11:00
 • Spitali "Shefqet Ndroqi"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Personel mjekesor, staf administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem