Inspektim punimesh ne disa objekte arsimore ne Kamez. Gjimnazi “Gramoz Palushi”, Paskuqan; Gjimnazi “Azem Hajdari”, Paskuqan; Shkolla 9-vjecare “Fatos Lami”, Zall-Mner; Shkolla 9-vjecare “Demokracia”, Valias; Kopshti dhe Cerdhja, Valias i Vjeter;Shkolla 9-Vjecare “Lidhja e Prizrenit”, Babrru; Cerdha, Paskuqan Nr.1.

 • Inspektim/kontroll
 • 08/05/2023
 • 12:00
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Nr. 1, Lagjia Administrative Nr. 2.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Nr. 1, Lagjia Administrative Nr. 2.
 • Lindita Nikolla | Evis Kushi | Rakip Suli
 • Kryetare e Kuvendit | Ministre e Arsimit | Kryetar i Bashkise Kamez
 • Albana Imeraj-Drejtoresha e ZVA Kamez.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.