Hapja e Sherbimit te Urgjences ne Spitalin Qendror QSUT

 • Inspektim/kontroll
 • 26/04/2023
 • 11:00
 • Qendra Spitalore Universitare "Nene Tereza"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Personel mjekesor, staf administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem