Zv.Kryeministrja Belinda Balluku do të zhvillojë një takim me punonjës të sektori të shëndetësisë në Burrel për të diskutuar me ta nismën më të fundit të Qeverisë për rritjen e pagave

 • Tjetër
 • Takim
 • 24/04/2023
 • 12:00
 • Burrel
 • Shqipëri
 • Dibër
 • Mat
 • Burrel
 • Belinda Balluku
 • Zv.Kryeministre
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku dhe personel i sektorit te shëndetësisë në qytetin e Burrelit
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse