Ceremonia e hapjes së “Panairi Work and study”, në Pallatin e Kongreseve. Ministria e Arsimit dhe Sportit është e ftuar.

 • Tjetër
 • Ceremoni hapje aktiviteti
 • 25/04/2023
 • 11.00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Z. Edi Rama | Znj. Evis Kushi
 • Kryeministër | Ministre e Arsimit dhe Sportit
 • Z. Edi Rama, Znj Evis Kushi, përfaqësues të biznesit.
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS