Ndryshim i emertimit te disa rrugeve: Rruga “Manhatan” ne “Nazmi Leka”-Qender Kamez; Rruga “Hasi” ne “Pepa”-Lagjia Administrative Nr. 1, Rruga “Zef Zerembe” ne “Shengjergji” Paskuqan, Rruga “Zigur Lela” ne “Hajdar Tola” Paskuqan, Rruga “Sulejman Viciterrna” ne “Bruz Zall” Paskuqan.

 • Tjetër
 • 24/04/2023
 • 16:30
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Nr. 1, Lagjia Administraive Nr. 2.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Nr. 1, Lagjia Administraive Nr. 2.
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Blerta Matraku, Petrit Marku, Eduart Bodini
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.