Inspektim punimesh ne Bllokun e Rrugeve “Colis”, “Brezaret”, “Librazhdi”, “Bubullima”, “Erseke”; Lagjia Administrative Nr. 2, Kamez.

 • Inspektim/kontroll
 • 23/04/2023
 • 16:00
 • Frutikulture, Lagjia Administrative Nr. 2, Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2, Kamez.
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Blerta Matraku-Administratore e Lagjes Administrative Nr.2, inxhiniere teknike te fushes.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.