Emertimi i rrugeve: “Zenel Aga”-Qender Kamez, “Ferit Oruci”-Bathore, “Sojnik”-Feutikulture, “Abas Hoxha”-Paskuqan, “Qamil Hamdi Elezi”-Paskuqan, “Adil Himallari”-Paskuqan, “Ramadan Cejku”-Bathore, “Kolesjan”-Bathore.

 • Inspektim/kontroll
 • 24/04/2023
 • 10:00
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Bathore, Lagjia Administrative Nr. 2.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan, Lagjia Administrative Bathore, Lagjia Administrative Nr. 2.
 • Rakip Suli | Hysen Koldashi
 • Kryetar i Bashkise Kamez | Kryetar i Keshillit Bashkiak Kamez
 • Blerta Matraku, Ylli Shehu, Eduart Bodini.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.