Dhenie titulli “ Nder i Qytetit” Z. Nikolla Kici

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 25/04/2023
 • 11:00
 • Bashkia Kavaje
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Nuk ka
 • Nuk ka
 • Redjan Krali / Kryetar . Rovena Xeka / Kryetare Keshilli Bashkiak. Guxim Kola / Nen. Kryetar . Valbona Mustafa , ish Nen. Kryetare . Dhe familjar te Nikollës
 • Jo
 • Jo
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Përgjithshëm