Inspektim punimesh ne Bllokun e Rrugeve “Daniel Alia”, “Keshilli i Europes”, “Zyrih”.

 • Tjetër
 • 22/04/2023
 • 16:00
 • Lagjia Administrative Nr. 2, Bashkia Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Nr. 2
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Blerta Matraku-Administratore e Lagjes Nr. 2, inxhiniere te fushes.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.