Zv.kryeministrja dhe ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do të inspektojë punimet për ndërtimin e hekurudhës Tiranë – Durrëe me degëzim në Rinas

 • Inspektim/kontroll
 • 22/04/2023
 • 13:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Erion Veliaj | Gentian Liko
 • Zv.Kryeministre | Kryetar i Bashkisë Tiranë | Drejtor i Hekurudhës Shqiptare
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj dhe drejtori i Hekurudhës Shqiptare, Gentian Liko
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE