Zv.Kryeministrja dhe ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku do të inspektojë ecurinë e punimeve në lotin 5 të Unazës së Madhe të Tiranës

 • Inspektim/kontroll
 • 22/04/2023
 • 11:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Belinda Balluku | Erion Veliaj | Evis Berberi
 • Zv.Kryeministre | Kryetar i bashkisë së Tiranës | Drejtor i ARRSH
 • Zv.Kryeministrja Belinda Balluku, Kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj dhe drejtori i ARRSH, Evis Berberi
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, Këshilltar për median dhe komunikimin në MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore, Aseteve dhe Shërbimeve në MIE