Aktivitet “Dita Olimpike” si permbyllje e Javes Olimpike neper shkollat dhe gjimnazet e Bashkise Kamez.

 • Tjetër
 • 21/04/2023
 • 10:00
 • Parku i Liqenit te Paskuqanit.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Paskuqan
 • Rakip Suli | Fidel Ylli | Ministria e Shtetit per Rinine
 • Kryetar i Bashkise Kamez | Presidenti i KOKSH | Bora Muzhaqi
 • Drejtoresha e ZVA-Albana Imeraj.
 • Jo
 • Jo
 • Drite Gerbolli, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.