E ftuar si folese ne Webinar-in e SIGMA

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/04/2023
 • 11:30
 • Online , platforma ZOOM
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti