Pergatitjet per sezonin turistik-trajnimet e stafeve

 • Tjetër
 • 19/04/2023
 • 12:00
 • Qendra Kombetare e Urgjencave Mjekesore
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Znj. Mirela Kumbaro
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale | Minister i Turizmit dhe Mjedisit
 • Staf mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem