Takim konsultativ per te diskutuar bashkepunimin dhe projektet e perbashketa nderkufitare IPA te dy vendeve

 • Tryezë diskutimi
 • 20/04/2023
 • 10:30
 • Podgorice
 • Shtet tjetër
 • Mal i Zi
 • Ilir Beqaj, Jelena Zizic
 • Drejtori i Pergjithshem i SASPAC, Koordinator Kombetar IPA Mal i Zi
 • Perfaqesues te NIPAC Shqiperi dhe Mal i Zi
 • Jo
 • Jo
 • Arber Qystri, Koordinator
 • Ilir Beqaj, Drejtor i Pergjithshem i SASPAC