Inspektim ne Sherbimin e Hemodinamikes ne Spitalin Shefqet Ndroqi

 • Inspektim/kontroll
 • 18/04/2023
 • 10:00
 • Spitali Universitar Shefqet Ndroqi
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Personel mjekesor, staf administrativ
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem